اولین جلسه بازدید و بررسی سامانه جدید HIS بیمارستان

در روز دوشنبه 25 تیر ماه سال جاری اولین جلسه بازدید و بررسی سامانه HIS جدید بیمارستان معتمدی برگزار گردید.

این جلسه که با حضور دکتر عرب ارادانی ریاست بیمارستان ، همتیان مدیر فناوری اطلاعات ،کارشناسان فناوری اطلاعات ستاد مرکزی و بیمارستان، مسئول مدارک پزشکی و مدیر مالی بیمارستان در سالن جلسات حوزه ریاست برگزار گردید.

در ابتدا دکتر عرب ارادانی از تلاش و همکاری کارشناسان فناوری اطلاعات در خصوص جا به جایی این سامانه و بروزرسانی آن تقدیر و تشکر نمودند.گرایلی مسئول فناوری اطلاعات بیمارستان در ابتدای امر گزارشی از راه اندازی سامانه اعلام و با درخواست مهندس همتیان مدیر فناوری اطلاعات به بیان مشکلات در خصوص سامانه فوق و نحوه عملیاتی شدن صحیح آن نمود.

سپس مهندس همتیان به همراه کارشناسان خود به موضوعات گوش فراداده و به جایگزینی و انتقال تجربیات در خصوص راه اندازی بیمارستان های دیگر پرداختند.

در پایان همتیان از برنامه های آتی مدیریت فناوری اطلاعات برای تکمیل یکپارچه سازی سامانه های دیگر پرداخته و فراهم سازی زیرساخت برای این امر را بسیار مهم و در اولویت امور دیگر قرار دادند.

 

  • کد خبر : 17994
لینک کوتاه خبر :
کلمات کلیدی