بازدید سرزده دادستان گرمسار از درمانگاه امام خمینی و بیمارستان معتمدی

بازدید سرزده دادستان گرمسار از درمانگاه امام خمینی و بیمارستان معتمدی

بازدید سرزده دادستان گرمسار از درمانگاه  امام خمینی و بیمارستان معتمدی
 
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان گرمسار  شامگاه چهارشنبه در راس هیأتی از درمانگاه امام خمینی و بیمارستان معتمدی گرمسار بازدید کرد .
در این بازدید رئیس شبکه بهداشت و درمان علوم پزشکی ، ریاست بیمارستان معتمدی و دیگر مسئولان شهرستان ایشان را همراهی کردند .
به گزارش روابط عمومی دادستانی گرمسار  ، وحید محمدی در این بازدید از بخش‌ های مختلف این مراکز بازدید کرده و در جریان مسائل و مشکلات پیش روی مراجعه کنندگان و بیماران قرار گرفت.
وحید محمدی ضمن تشکر از کلیه پرسنل و پزشکان شاغل در آن مراکز بیان داشت بازدید های سرزده ای که صورت می گیرد در راستای اجرای منویات مقام معظم رهبری و همچنین دستور ریاست محترم اداره کل دادگستری استان جهت دیدار چهره به چهره و ملاقات با مردم  جهت بررسی مشکلات ، کمبود‌ ها ، نقاط ضعف و قوت آن مجموعه و رفع آن است.
وی بیان داشت : با توجه به ظرفیت‌های بالقوه ای که شهرستان گرمسار دارد ضرورت ایجاب می کند برای جذب پزشکان متخصص و عمومی و کادر درمان  کارآمد اقدامات ویژه ای در این شهرستان با پیگیریهای مسئولان مربوطه از سوی مدیریت درمان شهرستان در این خصوص انجام گردد.
ایشان درجمع مردم حاضردر درمانگاه بیان‌کرد: برخی جا‌ها اگر می‌بینیم نارضایتی‌هایی وجود دارد، شاید به قصور و کوتاهی مسئولان برمی‌گردد وگرنه مردم در همه عرصه‌ها حضور داشتند؛ با بازدید های میدانی  قطعا مردم احساس نمی‌کنند که از مسئولان دور هستند و درخواست‌ها و مشکلات آن‌ها نیز به مسئولان ذیربط انعکاس یافته و پیگیری و بررسی می‌شود. .
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان گرمسار در پایان این بازدید جلسه مشترکی با حضور مسئولان مربوطه  در محل دفتر مدیریت تشکیل و در خصوص  مشکلات این حوزه ضمن اخذ تعهد از مسئولان مربوطه و تنظیم گزارش مقرر کرد در اسرع وقت نسبت به رفع نواقص موجود اقدامات لازم صورت پذیرد  .
  • کد خبر : 49803
لینک کوتاه خبر :
کلمات کلیدی

تصاویر