اولين ماموريت بين بيمارستاني اورژانس هوايي دانشگاه علوم پزشكي سمنان از بيمارستان معتمدي گرمسار
اولین ماموریت بین بیمارستانی اورژانس هوایی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان سوم شهریور ماه از بیمارستان معتمدی گرمسارانجام شد
بعد از ظهر روز گذشته سوم شهریور ماه 97 اولین ماموریت بین بیمارستانی اورژانس هوایی از بیمارستان معتمدی گرمسار به بیمارستان سوانح و سوختگی زارع ساری انجام شد.
به گزارش روابط عمومی بیمارستان معتمدی گرمسار؛ با انتقال یک مصدوم 47 ساله به بیمارستان زارع ساری توسط هلی کوپتر آمبولانس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، اولین ماموریت بین بیمارستانی اورژانس هوایی دانشگاه علوم پزشکی سمنان صورت گرفت.
بیمار آقای 47 ساله با سوختگی 63 درصد در بیمارستان معتمدی گرمسار، پس از انجام مراحل درمانی اولیه در این مرکز و انجام هماهنگی های لازم جهت اعزام این بیمار به بیمارستان سوانح و سوختگی زارع ساری، اولین ماموریت بین بیمارستانی اورژانس هوایی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان انجام شد.
پس از انجام اقدامات اولیه برای این مصدوم که دچار سوختگی 63 درصدی شده بود، با تشخیص کادر درمانی مقرر شد تا مصدوم برای دریافت خدمات تخصصی به ساری اعزام شود که با توجه به وضعیت مصدوم، برای پرهیز از تکانهای جادهای در انتقال زمینی و نیز تسریع در زمان انتقال، بلافاصله اقدامات و هماهنگیهای لازم جهت اعزام هوایی مصدوم به ساری آغاز شد.
در پی هماهنگیهای مرکز اورژانس پیش بیمارستان سمنان با مرکز EOC ساری، و پس از کسب مجوزهای لازم برای پرواز، مصدوم ساعت 14:45 دقیقه توسط هلی کوپتر آمبولانس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان از بیمارستان معتمدی گرمسار به ساری اعزام و ساعت 16:35 بیمار تحویل بیمارستان سوانح و سوختگی زارع ساری داده شد.

